Kolekcija zavesa

Osim ubrzanog napretka u industriji tkanina, dizajn i savremena arhitektura su ono što u najvećoj meri diktira trend, odabir materijala i modela zavese. Kompanija TIER se već dugi niz godina trudi da svoju ponudu kreira u skladu sa svetskom ponudom, ali i da je isto tako prilagodi željama i potrebama domaćeg kupca i tržišta.

Novom kolekcijom zavesa, saloni kompanije Tier uvrstili su na naše tržište materijale koji će pažnju kupaca privući svojim izgledom a zadržati kvalitetom. U pitanju su zavese bogate a ujedno nežne teksture, zanimljivih dezena u vidu nepravilnih geometrijskih oblika, nezaobilazan spoj rustičnog i medrnog izgleda tkanine, kao i povratak končanih zavesa ali od materijala čiji je sastav prirodnog porekla – pamuk, lan, kao i nezaobilazna vizkoza koja zavesi daje mekoću i elegantan pad.Većina materijala pogodna je kako za izradu klasičnih zavesa tako i za tzv. rimske zavese, model koji je sve zastupljeniji u savremenom uredjenju enterijera.

Od boja domantni su prirodni i zemljani tonovi, koji su obično najtraženiji zbog jednostavnag kombinovanja sa ostalim elementima u ambijentu. Naravno, nismo zaboravili ni sve one ljubitelje koloriteta i veselih dezena te smo se potrudili da se medju ovim materijalima nadju i fine nijanse tirkizne, plave, ljubičaste. Akcenat bi stavili na kolekciju drapera koja svojim bojama i dezenom može da odgovori kako zahtevima stilskog uredjenja, tako i zahtevima modernog uredjenja enterijera.

Ukoliko klasične zavese nisu vaš izbor, tu smo da vam ponudimo neki od sistema za zaštitu od sunca – rolo, zebra rolo, panel ili plisse. Funkcionalnost i praktičnost je ono što ove proizvode izdvaja, a tražnji na tržištu doprinosi i raznovrsan izbor platna, preko 100 materijala, koji se koriste za izradu ovih sistema.

Možete nas posetiti u našim salonima na Novom Beogradu, u ulici Uroša Martinovića br.11, A Blok i u ulici Omladinskih brigada br.100, Extra centar. Tu smo da vam pomognemo oko izbora modela, tkanine, kao i oko preciznog uzimanja mera i montaže naših proizvoda.

2017-07-12T13:36:21+00:00

O autoru:

Ostavite komentar